Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Άντε, σε καλό να μας βγει...

Κάτι μου λέει πως ό,τι κι αν γίνει σε καλό θα μας βγει. Λες;
Όμως, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, θα σου πω τι σκεφτόμουν από χθες και πες μου κι εσύ τα δικά σου.

"Καλά μας πρόσεξαν (η κυβερνηση δηλαδή) μέχρι τώρα", είπε στην τηλεόραση μία συμπαθητική γυναίκα από τα καμένα της Πελοποννήσου. Είναι αυτό που λένε "οι λέξεις χάνουν το νόημα τους", τι θα πει καλά τους φερθήκανε, που τους αφήσανε να καούν; "Αλλά τώρα δεν ξέρω, μάλλον θα μας ξεχάσουν", συμπλήρωσε. Μη το λες, γιαγιάκα, μην το λες, μετά τα πενηντάρια που τους δώσατε τίποτα μη φοβάσαι... ελπίζω, γιατί μερικοί λένε, αν δέσουν το γάιδαρό τους τι ανάγκη έχουν μετά... Αν πάλι θυμάσαι την παροιμία "να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι", τι να πω, ζιζάνια είναι αυτές οι παροιμίες, φυτρώνουν εκεί που δεν τις σπέρνεις οι άτιμες.

Δε μ' αρέσει που ο χαμηλών τόνων Γ. Παπανδρέου χρεώνεται με τέτοιον τρόπο όλη την αποτυχία του κόμματός του. Εντάξει, το ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει που δεν είναι άντρας μάγκας και τσαμπουκάς να'ούμε, αλλά να τον κάνουμε κι αποδιοπομπαίο τράγο;

Με αρέσει όμως πολύ που εμείς, η συντηρητική- έτσι δεν μας λένε όλοι;- Θεσσαλονίκη, δώσαμε τις περισσότερους ψήφους στους Οικολόγους-Πράσινους στην Ελλάδα μετά τη Β΄ Αθηνών. Γεια σας καρντάσια!

Ε, τώρα χρειάζεται να πω ότι σε αυτήν τη βουλή θα γίνει, ξανά, του Κουτρούλη ο γάμος; Μέτρα: Πολύδωρας, Γιακουμάτος, Βορίδης, Γεωργιάδης, Κανέλλη, Πιπιλή, Βελόπουλος... Ωραίες συζητήσεις που έχουν να κάνουν!

Α, και να μην το ξεχάσω. Αυτό για την άνοδο των αριστερών κομμάτων μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Η ορθόδοξη εθνικίστρια συντρόφισσα Λιάνα, που επιβάλει και τις απόψεις της σε ανακοινώσεις που ντρέπεσαι να τις ακούσεις όπως εκείνη του ΚΚΕ για το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού, τι διαφορά έχει από τον πατριώτη κι ορθόδοξο "χέρι- χέρι"; Σαν άκρα δεξιά δεν είναι και τα δύο;

Άντε βρε, σε καλό να μας βγει το καινούριο μας τοπίο. Τώρα να σου πω, για έναν λόγο που δεν ξέρω, τα λέγαμε και παλιά αυτά, είμαι σίγουρη, σε καλό θα μας βγει, να δεις...


9 σχόλια:

J95 είπε...

"Με αρέσει όμως πολύ που εμείς, η συντηρητική- έτσι δεν μας λένε όλοι;- Θεσσαλονίκη, δώσαμε τις περισσότερους ψήφους στους Οικολόγους-Πράσινους στην Ελλάδα μετά τη Β΄ Αθηνών."

στο ΛΑΟΣ πάλι δώσατε τις περισσότερες ψήφους σκέτο.

Elias είπε...

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι έχουν ένα σχετικό ρεύμα στη συμπρωτεύουσα λόγω Μ. Τρεμόπουλου. Ο άνθρωπος έχει δώσει λαμπρούς αγώνες για να μην περάσουν καταστρεπτικά προς το περιβάλλον μέτρα, όπως π.χ. ο Περιφερειακός της Θεσσαλονίκης (ξάπλωνε μπροστά στις μπουλντόζες, και άλλα τέτοια φολκλορικά).

Μη δώσετε περισσότερες ψήφους στους Οικολόγους-Πράσινους, θα ξηλώσουν τον Περιφερειακό να βάλουν δεντράκια.

λόγια του αέρα είπε...

j95,
ναι, δυστυχώς. Με ένα ποσοστό, ακόμα χειρότερο αυτό, που είναι μια ανάσα μόλις από τα ποσοστά του ΛΑΟΣ σε υπόλοιπο Αττικής, Β΄ και Α΄Αθηνών. Σε μας δεν ήταν έκπληξη, έλα να δεις πόσο προσπαθούμε για να αλλάξουμε την κατάσταση, από την Αθήνα όμως και την Αττική κυρίως, δεν το περίμενα.

λόγια του αέρα είπε...

Εμείς πάλι για ένα μυστήριο λόγο, ξεροκέφαλοι γαρ, λέμε να συνεχίσουμε να τους ψηφίζουμε.

Α, έκανε κι άλλα "γραφικά" ο Τρεμόπουλος, έχουμε το δάσος του Χορτιάτη ακόμα αντί για μεζονέτες στη θέση του, αν αυτό σου λέει κάτι.

J95 είπε...

"Σε μας δεν ήταν έκπληξη, έλα να δεις πόσο προσπαθούμε για να αλλάξουμε την κατάσταση, από την Αθήνα όμως και την Αττική κυρίως, δεν το περίμενα"

Εγώ το περίμενα, γιατί η Αττική είναι κωλοπεριφέρεια. Έχει από τη μία την πλούσια και αραιοκατοικημένη ανατολική αττική, και από την άλλη τις πυκνοκατοικημένες χαβούζες της Ελευσίνας, του Ασπρόπυργου, του Μενιδίου κλπ. Ουσιαστικά δηλαδή κατοικείται από ψωνισμένους ελληναράδες και από αποτυχημένους ελληναράδες.

Pan είπε...

Πραγματικά χάρηκα, σε επίπεδο χαιρεκακίας, την καταστροφή της Μαριέττας!
Μπορεί να λεν ότι ήταν σοβαρή, παραγωγική, κτλ κτλ, αλλά αυτό με τους φοιτητές δεν χωνευόταν με τίποτα.

patsiouri είπε...

Δε μ' αρέσει που ο χαμηλών τόνων Γ. Παπανδρέου χρεώνεται με τέτοιον τρόπο όλη την αποτυχία του κόμματός του. Εντάξει, το ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει που δεν είναι άντρας μάγκας και τσαμπουκάς να'ούμε, αλλά να τον κάνουμε κι αποδιοπομπαίο τράγο;


Πες τα χρυσόστομη, ούτε εγώ τον συμπαθώ αλλά είναι το λιγότερο αλητεία να τον χρεωνουν άτομα όπως η Βάσω και ο Πρωτόπαππας...υπάρχει και η ΜΝΗΜΗ ρε λαμόγια, ο Γιωργάκης ήταν ο τελευταίος λόγος για να μή σας ψηφίσει κάποιος...

Η κωλόφατσα Άκη από χτές δέν είναι όλα τα λεφτά????????/

patsiouri είπε...

Ρε σύ Πάν, τί έχει πάθει το μπλόγκ σου???

Pan είπε...

Άσε πατσιουρί, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μου την βάρεσε και φτιάχνω άλλο τώρα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας ενημερώσει.