Σάββατο 2 Ιουνίου 2007

imagine



Το αγαπημένο μου τραγούδι.
(Κι επειδή αυτό το βιντεάκι έχει τόσα κοντινά του Lennon κάνω πως δεν βλέπω καποια άλλα που έχει και δεν μου αρέσουν)

10 σχόλια:

david santos είπε...

Amália Kalyvinou until always!

R2-D2 είπε...

Πω, πω! Ο αγύρτης από πάνω ξαναχτυπά; Είδες αλήθεια την ταινία US vs John Lennon;

λόγια του αέρα είπε...

Όχι, δεν την έχω δει. Πες, πες, τι είναι και πού την βρίσκω; Ευχαριστώ!

Είδες ο απατεώνας; Δεν γλύτωσα την επίσκεψή του γμτ. Εσύ είχες θυμωσει κάποια στιγμή με τα ηλίθια μηνύματά του η ο anasazi;Δεν θυμάμαι, αλλά σας θυμήθηκα όταν είδα το χτύπημά του.

R2-D2 είπε...

Την παίζουν τώρα τα σινεμά την ταινία, δεν την έχω δει ακόμα. Ο Anasazi τα είχε βάλει με τον Santos, τον είχε μπινελικώσει άγρια. Αν με επισκεφτεί ποτέ θα του πω κι εγώ την ίδια ατάκα, για το VIP εισιτήριο για τα θεάματα της αρένας στο Κολοσσαίο!

Anasazi είπε...

Λες να ξαναβάλω εκείνον τον δίσκο από τους Plastic Ono Band; Καιρό έχω να τον ακούσω...
R2-D2, σου παραχωρώ το ελεύθερο για την ατάκα μου, αφού σου άρεσε τόσο!

λόγια του αέρα είπε...

Τι χαρά είναι αυτή!
Καλώς τον! Anasazi, μπαίνω τώρα στο blog σου να μάθω νέα. Τρέχω...μας έλειψες!!!

R2-D2 είπε...

Θα σου απαντήσω εδώ, για να μην καταχράζομαι τον Anasazi. Και θα είμαι ειλικρινής: Δεν τραγουδούσα Διάφανα Κρίνα, ομολογώ ότι είχα ρίξει το επίπεδο στην ελληνόφωνη 1980s pop. "Όσο υπάρχει αυτή η αγάπη κανένας δεν μας σταματά" (Αλέξια-Χαριτοδιπλωμένος), "Δικός σου για πάντα" (Ρακιντζής), "Αντίστροφη μέτρηση" (Βίσση-Καρβέλας). Οι αγγαρείες στην τουαλέτα θέλουν ανάλαφρο soundtrack και μπόλικη αφέλεια. Αλλιώς δεν επιζείς.

λόγια του αέρα είπε...

Μια χαρά είναι- για σάουντρακ αγγαρείας στο στρατό, δεν το συζητώ κάν. Να σε πω την αλήθεια φοβήθηκα-λίγο- μήπως τραγούδησες πανταζή με τόσα εντατικά μαθήματα που κάνουν στο είδος τα ελληνικά στρατά. Μπροστά σε αυτό ο Χαριτοδιπλωμένος είναι...Μότσαρτ...

τέλος, επιμένω, δεν παίζεσαι, έχεις αντοχές και πνευμα αυτοσυντήρησης δυνατό!Forza!!!

frank barrell είπε...

Άψογο το βιντεάκι! Εγώ και η βασανιστικά αργή μου σύνδεση σ' ευχαριστούμε!
Μήπως εντελώς συμπτωματικά αυτά που δε σ' αρέσουν στο βίντεο έχουν γιαπωνέζικη καταγωγή? ;)
Πάντως ότι και να λέμε, αυτή η γυναίκα είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όλα αυτά που λένε για μαγγανείες, κατάρες, κακό μάτι κλπ είναι σκέτα φούμαρα... Όπως λέει άλλωστε κι ο Αρκάς "τα μαγικά ποτέ δε φτάνουν, χρειάζεται και λίγο φιλότιμο!"
Χαιρετώ!

λόγια του αέρα είπε...

Εντελώς συμπτωματικά ναι. Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήταν το κακό προσωποποιημένο και διάφορα τέτοια, στο κάτω κάτω της γραφής αφού εκείνος την αγαπούσε τόσο ώστε να πάρει και το επώνυμό της, τα άλλα είναι λόγια και χωρίς καμία σημασία, αλλά μου τη "σπάει" που κάθεται δίπλα σαν γλάστρα και κάνει πως κάτι παίζει με ύφος... Μου φαίνεται και λίγο κατινιά που το σκέφτομαι αλλά τι να κάνω αφού το σκέφτομαι...αμαρτία εξομολογημένη